1000MODS

1000MODS

Youth of Dissent Tour 2020

OZ

Price € 20,15*

Cancelled

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis helaas geen doorgang vinden en helaas is het niet gelukt een vervangende datum te vinden. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

1000MODS

Youth of Dissent Tour 2020

1000mods is met stip een van de meest succesvolle Griekse rockbands van het afgelopen decennium. Hun voorliefde voor zowel de jaren ‘70 als de glorieuze jaren ‘90 komt niet alleen tot uiting in hun songwriting maar zie je ook terug in hun voorkeur voor vintage apparatuur en hun dik en zwaar analoog geluid.

Ze zijn totaal niet bang om al meerdere invloeden in hun muziek te mixen van retro-rock en doom rock, tot fuzzy heavy rock en space rock en zelfs een vleugje grunge. 1000mods zag het voor het eerst het daglicht in de zomer van 2006 en sindsdien hebben ze honderden liveshows gespeeld in Europa en Noord-Amerika. 

Ze staan bekend om hun opvallend gepassioneerde shows met explosieve zware muziek, psychedelisch, trippy, angstaanjagend, melodieus en gevaarlijk verslavend!

Hun langverwachte vierde album "Youth of Dissent" is geproduceerd door legend Matt Bayles (Pearl Jam, Mastodon, Isis, Soundgarden, enz.) Het album is primitief, origineel en inspirerend dit album is niet alleen hun beste tot nu toe, maar lijkt ook te leiden tot hun grote doorbraak. The best is yet to come!

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this

Melkweg recommends