80's Alternative

80's Alternative

OZ
voorverkoop:

Price € 5,75

Tickets

Price € 7,50

Age restriction: 18+

Dit is het verplaatste programma van 16 mei 2020. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd over de verdere afwikkeling.

80's Alternative

NB: Dit is de verplaatste clubavond van 6 maart & van 16 Mei. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig. 

Kom dansen op de rauwe randjes van de 80's met onze clubavond 80's Alternative! Haal jeugdherinneringen op met de hits en vergeten schatten van drie decennia geleden. Wij duiken in onze platen bak vol klassiekers van The Sisters of Mercy, Ramones, Martha & The Muffins en natuurlijk The Cure! Genoeg rauwe, fijne, en dansbare 80s tracks om er tot in de kleine uurtjes een mooi feest van te maken!

Kom dansen op de rauwe randjes van de 80's met onze clubavond 80's Alternative! Haal jeugdherinneringen op met de hits en vergeten schatten van drie decennia geleden. Wij duiken in onze platenbak vol klassiekers van The Sisters of Mercy, Ramones, Martha & The Muffins en natuurlijk The Cure! Genoeg rauwe, fijne, en dansbare 80s tracks om er tot in de kleine uurtjes een mooi feest van te maken. Mocht je al een kaartje hebben voor het concert van Arno, dan mag je bij deze 80's throwback gratis naar binnen lopen!


Melkweg recommends