RADAR AGENCY PRESENTS

RADAR AGENCY PRESENTS

MAYA SHANTI / YVES / 45ACIDBABIES / THE RESURRECTION

Max

Price € 10,00

Cancelled

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

Please note: this event has already taken place

RADAR AGENCY PRESENTS

MAYA SHANTI / YVES / 45ACIDBABIES / THE RESURRECTION

Maya Shanti / Loupe / YVES / 45ACCIDBABIES

Op zaterdag 25 september zie je een van de tofste opkomende acts uit de stal van Radar Agency, live in onze Max.

De eigenzinnige Amsterdamse singer-songwriter Maya Shanti debuteert binnenkort met een EP met prachtig gezongen Nederlandstalige liedjes. Naast haar eigen composities verraste zij onlangs met een geheel eigen versie van “Jij denkt maar dat je alles mag” van Frans Duijts. Hadden we al eens 'eigenzinnig' laten vallen?

Maak kennis met alternative R&B en hiphopartiest YVES. Met zijn debut EP ‘SADDERDAYS’ uitgebracht onder het label van Mr. Probz (Left Lane Recordings) brengt YVES een frisse sound voor de Nederlandse R&B en Hip-hop culture! Het voorjaar van 2021 staat in het teken van YVES zijn nieuwe project. Er staan twee singles en een EP gepland. Op de EP wordt er geëxperimenteerd met een nieuwe sound die wederom de veelzijdigheid van YVES laat horen. YVES omschrijft deze sound als ‘alternatieve R&B’ die nu nog beperkt vertegenwoordigd is in Nederland.

45ACIDBABIES, een vuig, hard, ruig, stelletje jonge honden uit Utrecht. Met hun lekkere garage-electro-punkpop hebben ze al door heel Nederland venues in de fik gezet! Ze worden beïnvloed door bands als Die Antwoord, Sleigh Bells en The Kills. Het resultaat is een unieke en energieke sound die live nog eens dubbel zo wild wordt.

The Resurrection maakt body music voor wanneer het te heet is om te bewegen. De band laat zich inspireren door vroege techno, rave en industrial en combineert synths en elektronische drums met live instrumenten. Hun tracks bewegen van ongemeen hard en fysiek naar duister en opgebrand — de soundtrack voor de meest verzwelgende zomer die je je kunt indenken.

  • 20:00 zaal open
    20:30 aanvang
  • Tweet this

Melkweg recommends