All These Voices

All These Voices

Voices of the Present

OZ
Regulier:

Price € 9,50

Tickets

Free for We Are Public

Heb jij niet de financiele middelen om dit programma bij te wonen, maar wil je er toch graag bij zijn? Er zijn een aantal gastenlijstplekken beschikbaar. Wil je hier gebruik van maken? Mail dan naar moniek@melkweg.nl

All These Voices

Voices of the Present

ALL THESE VOICES is een driedelige serie gepresenteerd en gecureerd door OTION. Wat kun je verwachten? Verbinding, connectie, verbazing, interactie. Van bevlogen liederen tot prikkelende spoken word, danssolo’s of monologen. Met verrassende line ups en invalshoeken brengt OTION verschillende mensen bij elkaar voor expressie en connectie. Om identificatie en empathie op te roepen, weer herinnerd te worden aan wat menszijn is. Dit is Voices of the Now.

Woorden inspireren onze acties, onze beweging en onze transformatie. Wat ligt er op het puntje van de tong, wat is klaar om de wereld in gebracht te worden? Van epische speeches tot tijdloze liederen: verschillende stemmen zullen gepresenteerd worden als middel voor sociale impact. Open voor iedereen, om gezamenlijk anders te zijn. 

De line-up van deze avond wordt binnenkort bekend gemaakt.

All These Voices is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten. Het programma is voornamelijk Engelstalig.

  • 19:30 doors open
    20:00 start show
  • Tweet this