Allie X

Allie X

OZ

Price € 16,10*

Tickets

Dit is het verplaatste programma van 1 juni 2020, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Allie X

Allie X komt naar Nederland voor haar allereerste headlinetour! Deze mystieke sensatie uit Canada is met haar excentrieke popoutfits alles behalve gewoon. In navolging van haar grote voorbeelden Kate Bush, Björk en St. Vincent is het Allie's krachtige missie om de weg vrij te maken voor vrouwelijke artiesten in de industrie. Met haar spookachtige, maar ook energieke, catchy tracks als "GLAM!" staat ze garant voor een imponerende show! Voor fans van: Billie Eilish, Lana del Rey, Chvrches.

Allie X komt naar Nederland voor haar allereerste headlinetour! Canada’s nieuwste sensatie is met haar mystieke goth-pop en excentrieke popachtige outfits alles behalve gewoon. In navolging van haar grote voorbeelden Kate Bush, Björk en St. Vincent is het haar krachtige missie om de weg vrij te maken voor vrouwelijke artiesten in de industrie. ‘Love Me Wrong’ (met Troye Sivan) is een van haar vele spookachtig mooie tracks die vooral heel nieuwsgierig maakt naar deze show!

Voor fans van: Billie Eilish, Lana del Rey, Chvrches.

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this

Melkweg recommends