Anamanaguchi

Anamanaguchi

Upstairs

Price € 17,25*

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus meermaals verplaatst. Van 17 maart 2020 naar 6 september 2020 en vervolgens naar 10 juni 2021 en wordt nu verplaatst naar 4 mei 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Anamanaguchi

Support: Planet 1999

​Anamanaguchi is een hyperactieve rockband uit Brooklyn, New York, plus een Nintendo spelcomputer uit 1986. Ze maken energieke powerpop en staan daarnaast bekend vanwege hun overdonderende liveshows. Verder zijn ze producers van de alomgeprezen soundtrack voor de videogame Scott Pilgrim vs. The World. Na een episch optreden in 2014 komen ze nu terug naar Melkweg met een gloednieuw album op zak!

De support komt van Monodeer. Het alter ego van Mark van den Heuvel (NL), die zijn voorliefde voor 8-bit, harde beats en diepe baslijnen in onnavolgbare liveshows giet. Gewapend met twee oude Nintendo Gameboys als instrumenten verkent hij op energieke wijze de grenzen van de micromusic scene. Minimale middelen, maximale sound.Melkweg recommends