Ane Brun

Ane Brun

After The Great Storm Tour 2021

Max

Price € 28,75*

Dit is het verplaatste programma van 26 november 2020, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.*** Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Ane Brun

After The Great Storm Tour 2021

Support: Loney Dear

Na haar begindagen als straatmuzikant is de Noorse singer-songwriter Ane Brun in tien jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest geliefde muzikanten uit haar thuisland. Ze heeft zich gespecialiseerd in een bijzonder eigen geluid: subtiele, volwassen folky liedjes met vaak prachtige orkestraties, gezongen met haar uit duizenden herkenbare stem.

Dit jaar keert ze terug met twee bloedmooie songs 'Visa Vid Midsommartid' en 'Lille Venn'. Twee ontroerende werken waarvan een gezongen in het Noors. Haar nieuwe werk beloof veel goeds voor een ijzingwekkend mooie liveshow.  


Melkweg recommends