Arno

Arno

OZ

Price € 24,15*

Cancelled
* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Arno

Oh La La La, Arno komt naar Amsterdam! Met bands als dEUS, Triggerfinger en Millionaire lijken onze zuiderburen de laatste decennia hofleverancier van de coolste bands van Europa te zijn. Aan de wieg van dit Vlaamse offensief stond de Oostendense Arno. Voor wie de man niet kent: denk Jacques Brel, Tom Waits en André Hazes Sr. Volgende winter keert de raszanger terug naar onze OZ, waar hij o.a. songs van zijn allernieuwste plaat "Santeboutique" ten gehore zal brengen. Verwacht nieuwe bluessongs, walsende meezingers en hartverscheurende chansons, versterkt door zijn welbekende raspy stem!

Gratis afterparty tijdens 80's Alternative!
Zin om na het concert van Arno gezellig te blijven plakken? Op vertoon van je kaartje mag je helemaal gratis naar onze clubavond '80s Alternative!

De volksheld hing in de jaren '70 zijn koksmuts aan de wilgen om muziek te gaan maken. Met bands als T.C.Matic en Tjens Matic heeft hij de weg met verve geplaveid. De rasperformer heeft inmiddels een indrukwekkende solocarriere met voornamelijk Franstalige chansons. In september brengt Arno zijn 21-ste solo-album uit, waarvan de eerste single "Oostende Bonsoir" een manhaftig voorproefje is.

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this

Melkweg recommends