Black Acid

Black Acid

Zomersessies

Max

Price € 11.50*

Moved

Dit programma is vanwege productionele redenen verplaatst naar vrijdag 4 september 2020. Tickets en lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen indien ze verhinderd zijn op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has been moved

Black Acid

Zomersessies

Black Acid

In 2016 bundelden Smitty, Dash, Ros en DMY hun krachten om het collectief Black Acid te vormen. De missie? De wereld kennis laten maken met een nieuwe sound, die het beste te omschrijven is als: “alternatieve trap met punk in de mix”. Dat deze sound in de smaak begint te vallen bij het grote publiek blijkt wel. Debuut EP ‘Beter Nu Dan Nooit’ (2016) heeft het collectief al meer dan 150.000 streams op Spotify opgeleverd. Op YouTube zijn de videoclips ‘Eigen Schuld’ en ‘Anne Maré’ respectievelijk inmiddels meer dan 142k en 105k keer bekeken. Met optredens op o.a. Woo Hah, Vestival en SMIB x TNO Fest 2017 staan ze op 31 juli eindelijk ook op ons podium. Don’t sleep! 

Dit programma maakt deel uit van Melkweg Zomersessies. Na drie maanden radiostilte door you-know-what, presenteren we nu de Melkweg Zomersessies! Kom eindelijk weer genieten van de interessantste nieuwkomers en tofste Nederlandse acts – in de intiemste setting die je je kan bedenken.

Jouw bezoek aan Melkweg

We ontvangen je graag! Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er een aantal dingen zullen veranderen aan jouw bezoek. Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. Bereid je goed voor en lees hier alles wat je moet weten over jouw bezoek. 

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Spotify
  • Tweet this
Black Acid - Nehek (Prod by. Sam Breez)


Melkweg recommends