Blackbriar

Blackbriar

Upstairs

Price € 12,65*

Tickets

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 13 november naar 12 juni naar 14 november 2021 en wordt nu verplaatst naar 6 mei 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.*** Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Blackbriar

Blackbriar

De duistere en dromerige muziek van Blackbriar stamt uit 2012, dankzij het succes van de van hun tweede single ‘Until Eternity’ kon Blackbriar in mei 2017 hun eerste EP, dankzij crowdfunding, succesvol uitbrengen in eigen beheer.
De sprookjesachtige setting van ‘until eternity’ werd de rode draad op de Fractured Fairytales EP. De sound van Blackbriar wordt gekenmerkt door meeslepende composities en de fabelachtig mooie zang van Zora Cock. Een unieke mix van symfonische en gotische elementen.

Met inmiddels 3 EP’s op zak en een eerste full lenght in the making, 27 miljoen weergaven op Youtube en meer dan 155.000 abonnees, is de band klaar de metal wereld te veroveren.


Melkweg recommends