Brothers of Metal / Elvenking

Brothers of Metal / Elvenking

OZ

Price € 18,40*

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Brothers of Metal / Elvenking

Special guest: Elvenking

Twee unieke Metalbands bundelen hun krachten tijdens deze machtige co-headliner-tour!

De hype is real! Je moet echt onder een rots hebben gezeten als je nog niet van deze fantastische act hebt gehoord! Brothers of metal bestaat ​​uit acht krachtige Viking-krijgers die afkomstig zijn uit het glorieuze koninkrijk Falun, ver in het noorden. Falun is een machtige stad die in het donkere ijzeren bos ligt waar alleen echte metal krijgers wonen. Brothers of metal verteld unieke verhalen over eindeloze avonturen, veldslagen en goden zoals je deze nog nooit eerder gehoord hebt en staat ​bekend als de sterkste metal band in de negen rijken.

Al ruim 20 jaar maken deze toonaangevende muzikanten krachtige metalmuziek met Folk invloeden. De Italiaanse Folk Power Metal-band Elvenking hoort dan ook tot de belangrijkste en meest unieke band in zijn scene.

In 2019 verscheen hun tiende meesterwerk, ‘Reader Of The Runes – Divination’. Dit conceptalbum is een avontuurlijke reis naar een mystieke wereld van runen, magie en oude krachten ver weg van het zichtbare en is het meest epische album dat  ELVENKING ooit heeft opgenomen.

Zondag 12 Januari beloofd een bijzonder avontuurlijke avond te worden!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 19:30 Zaal open
    20:30 Elvenkin
    22:00 Brothers of Metal
  • Tweet this


Melkweg recommends