Chuck Ragan

Chuck Ragan

OZ

Price € 25,90*

Moved

Dit is het verplaatste programma van 6 december dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden en wordt nu verplaatst naar woensdag 4 mei 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has been moved

Chuck Ragan

Support: Chris Cresswell

De naam Chuck Ragan behoeft voor geen enkele punkliefhebber uitleg. Hij brak namelijk door als frontman het geliefde post-hardcore outfit Hot Water Music uit Gainesville voordat hij in 2007 zijn eerste soloalbum uitbracht. En die solo carrière gaat hem ook prima af want Chuck laat met zijn rauwe vuige stem, directe teksten en zijn voorliefde voor eerlijke, traditionele americana ook buiten de punkrock scene menig hart sneller kloppen. De smaak van het touren heeft hij gelukkig ook nog steeds goed te pakken, zo was hij onlangs nog in Europa met Hot Water Music en staat er voor het eerste deel van 2020 nog een Amerikaanse leg met deze club op de planning. 

Eind 2020 heeft Chuck alvast geblokt voor een solo tour waarbij onze geliefde punktroubadour Melkweg niet zal overslaan.

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this

Melkweg recommends