Cinemangé: Schapenheld (2018)

Cinemangé: Schapenheld (2018)

Melkweg x Food Cabinet x The Food Line-Up

Cinema
Regulier + Tasting:

Price € 15

Sold Out

Cineville met toeslag

Price € 2,50

Reserveren door Cinevillepashouders is mogelijk; zie onder 'TICKETS'. Afhalen van gereserveerde tickets kan aan de kassa van 18:00-18:45 uur.

Please note: this event has already taken place

Cinemangé: Schapenheld (2018)

Melkweg x Food Cabinet x The Food Line-Up

Wat is ambacht tegenwoordig nog waard en hoe zien we dat terug in ons voedselsysteem? Tijdens deze eerste editie van Cinemangé gaan we dit bekijken, bespreken en proeven! In de documentaire 'Schapenheld' van filmmaker Ton van Zantvoort volgen we Stijn, een vrijgevochten Brabantse schaapsherder die worstelt met zijn idealen; kan hij als traditionele herder zijn kudde laten grazen, of moet hij zich als moderne ondernemer aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid? Voor de film is er een exclusieve tasting en na de film is er een talk en mogelijkheid tot stellen van vragen. Moderatie: Lotte Sluiter

CINEMANGÉ
Melkweg, Food Cabinet en The Food Line-Up presenteren een nieuwe filmavond: Cinemangé. Hoe maken we ons voedselsysteem eerlijker, gezonder en duurzamer? Ontdek het met films, talks en natuurlijk door het zelf te proeven! Tijdens Cinemangé krijgen professionals een podium en heb je de kans om al je vragen te stellen. Ook is er elke editie een foodspecialist die een exclusieve tasting verzorgt. 

 • Director
  Ton van Zantvoort
  Year
  2018
  Country
  Nederland
  Duration
  81 minuten
  Spoken Language
  Nederlands
  Subtitles
  Geen
 • 19.00 - 19.45 - exclusive tasting
  19.45 - 21.30 - opening and Schapenheld (2018)
  21.40 - 22.15 - talk + questions
 • Tweet this