Cinemangé: Thank You For The Rain (2017)

Cinemangé: Thank You For The Rain (2017)

Melkweg x Food Cabinet x The Food Line-Up

Cinema
Regulier + Tasting:

Price € 15

Cineville met toeslag

Price € 2,50

Cineville pass holders can make a reservation; see 'TICKETS'. Reserved tickets can be collected at the box office from 18:00 to 18:45 hr.

Please note: this event has already taken place

Cinemangé: Thank You For The Rain (2017)

Melkweg x Food Cabinet x The Food Line-Up

Welke gevolgen heeft klimaatverandering op ons voedselsysteem? En staan politieke belangen een betere wereld in de weg? Tijdens deze derde editie van Cinemangé gaan we dit weer bekijken, bespreken en proeven! In de documentaire 'Thank You For The Rain' zien we het dagelijks leven van de Keniaanse boer Kisilu dat hij heeft vastgelegd met de camera die hij kreeg van de Noorse filmmaker Julia Dahr. Het resultaat is een opmerkelijke documentaire over de schokkende gevolgen van klimaatverandering voor de kleine Afrikaanse boeren en over Kisilu's gevecht voor een betere wereld. Voor de film is er een exclusieve tasting en na de film is er een talk en mogelijkheid tot stellen van vragen.

Spreker & hapjes
Na de film gaan we in gesprek met Betram Zagema (Oxfam Novib). Als Policy Advisor Food and Climate Change zet hij zich zowel in Nederland als wereldwijd in om klimaatverandering te beïnvloeden. We onderzoeken met hem de oorzaken en (sociale) gevolgen van klimaatverandering en zorgen dat jij de avond vol inspiratie tot klimaatactie vertrekt. En het is natuurlijk geen foodfilmavond zonder eten zelf. Daarom zijn er ook lekkere hapjes. Koop nu snel je kaartjes want er is beperkt plek!

Moderatie door Helen Kranstauber

 • Director
  Julia Dahr
  Year
  2017
  Country
  Noorwegen, Verenigd Koninkrijk
  Duration
  87 minuten
  Spoken Language
  Engels
  Subtitles
  Engels
 • 19:00 - 19:15 | Inloop
  19:15 - 21:00 | Opening & filmvertoning (inclusief korte pauze)
  21:00 - 21:35 | Talk met Bertram Zagema (Oxfam Novib)
  21:35 | Borrel & hapjes
 • Tweet this
THANK YOU FOR THE RAIN - official trailer