Charlie Worsham / Mark Blomsteel / Robert Chaney
Charlie Worsham

Charlie Worsham / Mark Blomsteel / Robert Chaney

Amsterdam Country Night

OZ
€ 15 + membership

Free for year members

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Charlie Worsham / Mark Blomsteel / Robert Chaney

Amsterdam Country Night

More to be announced

The sound of Nashville komt naar de Melkweg! Met nationale en internationale artiesten als Mark Blomsteel, Charlie Worsham, Mark Blomsteel en Robert Chaney wordt je meegenomen in een avond vol technicolor zonsondergangen, eindeloze maïsvelden en vooral heel veel goede country muziek. Van de bluesy sound van Chaney tot de pop-rock vibe van Blomsteel: er komt een breed spectrum van het genre aan bod!

Robert Chaney mag dan uit het zonnige Zuid-Florida komen, zijn ballads zijn duister en bitter en zouden zo uit een film noir kunnen komen. Zijn bluesy sound sluit naadloos aan bij zijn donkere lyrics waarmee hij live een zaal muisstil weet te krijgen.

Charlie Worsham is al vanaf jongs af aan verweven met country. Hij werd geboren in Jackson, Mississipi en speelde al vroeg de mandolien. Hij opende voor o.a. Taylor Swift, Mirande Lambert en Kenny Rogers. Zijn tweede album Beginning Of Things komt binnenkort uit.

Mark Blomsteel is geboren in Rotterdam en inmiddels internationaal doorgebroken. Hij is getekend bij Treasure Island Records in Nashville, waar ook Johnny Cash en Dolly Parton vandaan komen. Hij won in 2014 nog de Dutch Country Music Award voor best male vocalist en wordt door de locals in Nashville Dutchboy genoemd: een mooie titel voor zijn derde album dat binnenkort verschijnt en staat opnieuw bomvol catchy country pop/rock.

  • 19:00 Zaal open
    19:30 Robert Chaney
    20:25 Mark Blomsteel
    21:20 Charlie Worsham
  • Spotify
  • Tweet this
Charlie Worsham - Could It Be (Official Music Video)
Charlie Worsham
Mark Blomsteel
Robert Chaney
Amsterdam Country Night poster

Melkweg recommends