Elias Mazian (live)

Elias Mazian (live)

HIFI Sessies

Max

Price € 14,40*

Sold Out
* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Elias Mazian (live)

HIFI Sessies

Elias Mazian Live

Als kind gaf muziek dj Elias Mazian al het gevoel dat hij in een tijdscapsule zat, waar niets anders ertoe deed. In zijn eigen muziek probeert hij dit over te brengen; gepassioneerd, emotioneel en gevoelig. Zo put hij inspiratie uit muziek waar hij mee opgroeide, zoals Michael Jackson, Prince, Stevie Wonder, maar ook namen van nu zoals Omar-S, Zip en Beautiful Swimmers. Muziek als zeer emotionele uitlaatklep, een manier om jezelf uit te drukken, dat is de waarde voor Elias Mazian. Onlangs bracht hij als zanger zijn debuutplaat Vrij van Dromen uit. Een romantische Neder-synthpopplaat waarop weer datzelfde gevoel spreekt, waar hij op zoek gaat naar toenadering, maar ook pijn durft te omarmen. Dat gaan we horen tijdens deze sessie!

Dit programma maakt deel uit van de Melkweg HiFi Sessies. Tijdens de Melkweg HiFi Sessies presenteren we de beste elektronische muziek met diverse live performances, dj’s, producer talks, beat cyphers en meer. Dit in een intieme setting, waarbij ons soundsystem alle ruimte krijgt om de frequenties en bass-trillingen tot in je diepste vezels te laten doordringen. Ervaar geluid in zijn puurste vorm, zoals je hem tijdens een reguliere dansavond nooit hebt ervaren!​

Jouw bezoek aan Melkweg
We ontvangen je graag! Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er een aantal dingen zullen veranderen aan jouw bezoek. Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. Bereid je goed voor en lees hier alles wat je moet weten over jouw bezoek.

  • 19:30 zaal open
    20:00 Elias Mazian
  • Tweet this
Elias Mazian - Dekmantel Festival 2018


Melkweg recommends