Encore Astroworld Special

Encore Astroworld Special

Holland’s Home of Hiphop and R&B

Max
voorverkoop:

Price € 15,55

Moved

deurprijs

Price € 15,00

Age restriction: 18+

Dit programma kan door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus op deze datum niet doorgaan. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd over de verdere afwikkeling.

Please note: this event has been moved

Encore Astroworld Special

Holland’s Home of Hiphop and R&B

Ragers! Deze Encore editie staat in het teken van niemand minder dan La Flame aka Travis Scott! Travis' album ‘Astroworld’ waar o.a. ‘Butterfly Effect’, ‘No Bystanders’ en natuurlijk zijn grootste hit ‘Sicko Mode’ opstaan, is arguably een classic. Het album én zijn festival waren zo'n groot succes, dat de burgemeester van Houston zelfs een 'Astroworld Day' in het leven heeft geroepen, come celebrate with us!

ENCORE is dé hiphop- en r&b-clubavond van Nederland. Elke zaterdag losgaan op je favoriete tracks, met een goede vibe, de beste dj's, origineel entertainment en optredens – alles kan tijdens ENCORE! Ben je into classics of ben je juist een ‘early adopter’ en hou je van die nieuwe tunes? ENCORE is elke week een party van begin tot eind. Verwacht het gehele spectrum van hiphop en r&b met al zijn subgenres. Harde beats, klassieke hits en nieuwe tracks!

Travis Scott - HIGHEST IN THE ROOM


Melkweg recommends