Glints

Glints

Upstairs

Price € 13,80*

Cancelled

Dit programma is eerder verplaatst van 12 maart 2020 naar 12 november 2020, maar kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus ook op de nieuwe datum geen doorgang vinden en het is helaas niet gelukt een nieuwe vervangende datum te vinden. Het wordt daarom afgelast. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Glints

Eindelijk is het zover, na verschillende ep's en kleine releases komt Glints met zijn eerste soloalbum, daarvan hoorde wel al de eerste track 'Lemonade Money'. Jan Maarschalk Lemmens, de Antwerpenaar met Britse roots en de man achter Glints, verzoent hiphop, elektronica en pop. Na een succesvolle festivalzomer komt hij naar Melkweg voor een knallende releaseparty. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg recommends