Inferum / 2 Years to Apocalypse

Inferum / 2 Years to Apocalypse

Human Disposal release tour

Upstairs

Price € 6,90*

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Inferum / 2 Years to Apocalypse

Human Disposal release tour

Support: Despicable Heroes

INFERUM is een jonge Mechanical Death metal band uit Eindhoven. Ze brengen zware, progressieve en groovy riffs in combinatie met strakke drums en brute vocalen op een manier die bijna mechanisch klinkt. De groep bestaat uit muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 20 jaar; vocalist Morrison de Boer, gitaristen Ozzy Voskuilen en Lars Deelman, Bassist Stan Albers en drummer Wouter Macare. 

Ondanks hun jonge leeftijd hebben ze echter al veel bereikt; het winnen van zowel de jury als publieksprijs bij de Nederlandse Metal Battle, de Nederlandse Wacken Battle en een 3e prijs op de internationale Wacken Battle, als jongste band ooit die met een prijs naar huis gaat. Inferum staat voor spectaculaire, energieke shows die je hongerig naar meer achterlaten.’

2 Years to Apocalypse is een melodic metalcore band uit Amsterdam. Hun geluid is zwaar en heeft een perfecte balans tussen breakdowns en melodieën, vergelijkbaar met bands als Architects, In Hearts Wake en Northlane. Afgezien van drums, gitaar en bas, wordt het podium gedeeld door twee zangers die om de beurt in grunts en cleans zijn. Dit creëert een zeer uniek geluid en een energieke live-uitvoering. Na de release van EP's "Dawn" en "Dissonance", inclusief uitverkochte shows support shows voor Memphis May Fire, In Hearts Wake en The Amity Affliction, zijn de leden  klaar om de band naar een nieuw niveau te tillen met hun splinter nieuwe album "The Midas Touch" .

  • 19:00 zaal open
    19:30 Despicable Heroes
    20:30 Inferum
    21:50 2 Years to Apocalypse
  • Spotify
  • Tweet this
Inferum - Blinding Supremacy (OFFICIAL VIDEOCLIP)

Melkweg recommends