Islandman

Islandman

Upstairs

Price € 13,80*

Moved

Due to the current situation with COVID-19, this event cannot take place on this date. By half April ticket buyers will receive more information about further settlement.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has been moved

Islandman

Islandmand is een fictief persoon verzonnen door de Turkse producer Tolga Boyuk. De muziek van zijn elektro akoestische trio is een psychedelische mix van zachte elektronische structuren, sjamanistische ritmes en hypnotiserende live gitaren. Op het nieuwe album 'Kaybola' klinken geluiden uit een verre reis door de Balkan tot aan Japan en van Tuva tot Anatolië. Islandman is dansmuziek van een nog onontdekte tribe, speciaal gemaakt om in te verdwalen.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this


Melkweg recommends