James TW

James TW

Max

Price € 23*

Moved

Dit programma is verplaatst naar 18 maart '23. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has been moved

James TW

De Britse singer-songwriter keert terug naar Melkweg! James TW kreeg zijn eerste platendeal toen hij in 2015 werd ontdekt op Youtube door de Canadese popster Shawn Mendes, maar zijn muziekcarrière begon al veel eerder als 10-jarige drummer in de bruiloftband van zijn vader. In zijn tienerjaren voegde hij de piano en gitaar toe aan zijn c.v. en  begon het uploaden van eigen covers op Youtube. Als inspiratie noemt hij John Mayer en Ed Sheeran en zijn soulvolle stem heeft er inderdaad iets van weg. Op de nieuwe ep 'Heartbeat Changes pt. 1' staat de betoverende single Butterflies en horen we een James TW met meer catchy hooks en een volwassen sound. Hoog tijd voor een nieuwe show voor het Nederlandse publiek!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this


Melkweg recommends