Jana Mila & CHELS

Jana Mila & CHELS

Spark Sessions presents

Cinema

Price € 14,40

Tickets

Dit is het verplaatste programma van 30 juni 2022, dat vanwege de gezondheid van Jana Mila werd verplaatst. Kaarten blijven geldig op de nieuwe datum. Kaartkopers hebben een mailtje ontvangen over wat te doen indien je bent verhinderd.

Jana Mila & CHELS

Spark Sessions presents

Jana Mila & CHELS

Op woensdag 7 september vindt de allereerste editie van de “Spark Sessions” plaats! CHELS en Jana Mila zullen die avond een intiem dubbelconcert geven in onze Cinema-zaal. De twee eigenzinnige jonge singer-songwriters staan beiden aan het begin van hun carrière. 

Spark Records is het platenlabel van Ilse DeLange: “Ik vind het geweldig dat ik op dit punt in mijn carrière mijn ervaring kan delen en inzetten voor jong talent. Tijdens de “Spark Sessions” leer je onze talenten kennen en laten zij hun liedjes in hun meeste pure vorm horen". Johanneke Obdeijn van Melkweg: "Toen Spark Records met het idee kwam om buiten de reguliere programmering een dubbelconcert te geven in onze Melkweg Cinema werd ik gelijk enthousiast. Het is fijn om een podium te kunnen bieden aan jong talent, helemaal nu de agenda’s van de popzalen overvol zitten door alle uitgestelde concerten. "

CHELS
CHELS is een 20-jarige singer-songwriter die je met haar poëtische, beeldende teksten en betoverende stem meeneemt naar haar eigen universum. Ze bezingt de wereld zoals zij die graag zou willen zien. Met haar song ’The Puppet’ maakt CHELS duidelijk dat zij de touwtjes in handen heeft.

JANA MILA
De 23-jarige Jana Mila begon al op jonge leeftijd met het schrijven van verhalende Americana-liedjes. Ze wordt geïnspireerd door de platenkast van haar ouders (Johnny Cash, Simon & Garfunkel) en haar hedendaagse helden (Big Thief, Phoebe Bridgers). Haar eerste single ‘When Times Get Rough’ schreef ze op haar 16e en gaat over steunen in stilte, het winnen van vertrouwen en het beschermen van iemands kwetsbaarheid. Met haar bijzondere eigen stemgeluid weet zij iedereen voor zich te winnen.

  • 18:30 zaal open
    19:00 aanvang
  • Tweet this

Melkweg recommends