Jessie Reyez

Jessie Reyez

Max

Price € 25,30*

Cancelled

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus helaas geen doorgang vinden en helaas is het niet gelukt een vervangende datum te vinden. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Jessie Reyez

Jessie Reyez brengt haar rauwe, intieme sound naar Amsterdam! De Canadese singer/songwriter leerden wij in 2016 kennen door haar Gold certified single ‘Figures’, die later nogmaals met featuring Daniel Ceaser werd uitgebracht. Haar laatste EP ‘Being Human in Public’ won R&B/Soul Recording of The Year tijdens de 2019 Juno Awards en was dit jaar genomineerd voor een Grammy als Best Urban Contemporary Album. Haar debuutalbum ‘Before Love Came To Kill Us’ komt op 27 maart uit en op 11 mei staat ze bij ons in de Max. Don’t miss out!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is. Het is niet toegestaan om eerder dan twee uur voorafgaand aan de opening van de zaal naar de Melkweg te komen, dit vanwege veiligheid en om de overlast voor onze omgeving te beperken.
  • Tweet this


Melkweg recommends