Jimmy Barnes

Jimmy Barnes

Max

Price € 23*

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Jimmy Barnes

Working Class Hero Jimmy Barnes is in Australië een van de populairste en best verkopende muzikanten. Het succes verhaal van de singer-songwriter en multi-instrumentalist begint in 1974 als hij Adelaide achter zich laat als frontman van de toen nog onbekende rockgroep Cold Chisel. Een groep die zich later ontpopte tot een mega populaire rockband en met wie hij tussen 1978 en 1983 zeven albums opnam. 
Toen de band uit elkaar ging, lanceerde hij zijn solocarrière en scoorde hij meteen een nummer één hit, de eerste van een opmerkelijke reeks. Hij was met stip de grootste rockster van het land voordat drugs en alcohol hem op zijn knieën kregen. 

Gelukkig is hij daar dankzij de liefde zijn familie helemaal bovenop gekomen. Jimmy Barnes heeft inmiddels twee memoires geschreven over zijn turbulente jeugd en over de successen en excessen van het beste rock-'n-roll-verhaal van Australië. Dinsdag 16 juli komt Jimmy met zijn soloshow naar Melkweg, een avond vol met door hem gezongen liedjes omlijst met grappige en soms smeuïge verhalen. 

Working Class Boy - Book Trailer

Melkweg recommends