Joy Division Undercover

Joy Division Undercover

Closer to Curtis

OZ

Price € 14,40*

Moved

Dit programma kan door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus op deze datum niet doorgaan. Het is daarom verplaatst naar 15 mei 2021. Reeds gekochte kaarten en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Uiterlijk half april ontvangen kaartkopers meer informatie over de verdere afwikkeling hiervan.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has been moved

Joy Division Undercover

Closer to Curtis

‘Closer To Curtis’ tour 2020,
Waarschijnlijk het beste eerbetoon aan Joy Division ooit. Hun uitvoeringen gaan zelfs verder dan authenticiteit.

Sluit je ogen en hoor Ian Curtis.
Sluit je ogen en hoor Joy Division.

In 2020 is het 40 jaar geleden dat de zanger van Joy Division, Ian Curtis stierf. Om de iconische zanger te onthouden, te eren en om het feit te vieren dat het tweede album ‘Closer’ van Joy Division in datzelfde jaar (1980) werd uitgebracht, zal ‘Joy Division Undercover’ tussen februari en oktober 2020 een energieke Europese festivaltour doen. De band speelt het hele album ‘Closer’ en nog veel meer van hun legendarische nummers. 

In 2019 deden ze een zeer succesvolle Nederlandse tournee met het album ‘Unknown Pleasures’, waar de meeste concerten volledig uitverkocht waren.

De muziek van Joy Division had een enorme invloed op veel hedendaagse bands zoals: Arcade Fire, The Editors, Interpol, The National, Sixteen Horsepower, Palace Brothers en nog veel meer. Ze presenteerden het ultieme geluid van duisternis en bedachten Post Punk.

Joy Division Undercover wordt door pers en publiek op handen gedragen en gezien als de beste Joy Divison tribute band ooit. Met o.a. gitarist Henk Koorn (Hallo Venray) en zanger Erny Green (The Eternal) kun je ook niet anders verwachten. Erny Green´s stem evenaart op griezelige wijze de stem van Ian Curtis.

Gratis afterparty!
Na de show van Joy Division Undercover lekker blijven plakken? Kom dansen op de beste tunes uit de 80s tijdens '80s Alternative. Met je ticket voor deze show helemaal gratis!

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this
Joy Division Undercover - "Live at Luxor" - Arnhem 21-5-2016

Melkweg recommends