Kevin & The Animals

Kevin & The Animals

Kevin & The Animals On Tour

Max

Price € 19,55*

Sold Out

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek *** For this program a corona entry pass is required. We follow the guidelines of the government and RIVM. Here you can read what that means for your visit: www.melkweg.nl/en/yourvisit *** Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Kevin & The Animals

Kevin & The Animals On Tour

Kevin & The Animals

Slowflowanimal’ Kevin heeft zijn alias te danken aan zijn laidback flows en ijzersterke lyrics. De rapper die al snel de aandacht wist te trekken met deze unieke stijl was als een van de eersten gesigned bij Rotterdam Airlines, één van de grootste hiphop labels van Nederland.

Vorig jaar lanceerde Kevin zijn eigen platenlabel genaamd ‘Animal Stories’ onder Noah´s Ark. De eerste single op het label, “Kilometers (Panna Knock Out Anthem)” ft. Lijpe, behaalde in een mum van tijd de gouden status. Ook wist hij voor de derde keer op een rij een nummer 1 binnen te slepen met zijn laatste album ´Animal Stories´, dat begin september uitkwam via zijn eigen label. Er is geen twijfel over mogelijk dat Kevin zijn stempel heeft gedrukt op de scene en in de hitlijsten met rasechte hiphop. Deze maand bracht hij de banger ´Fisherman´ uit en hij heeft nog veel meer in petto voor dit jaar. Na een uitverkochte show op 28 april check je deze koning op 23 oktober weer in onze Max!

Support komt van Momi. Zijn muzikale invloeden liggen vooral overzees, grondleggers als Nas, Biggie en Tupac. De titel van de aanstaande debuut-EP zegt het al: dit is rauw. ‘’Mijn grootste inspiratiebron is zo real mogelijk zijn. Die rauwe game uit Engeland en Amerika vind ik hard. Niet die nieuwe hiphop. Niet teveel blije beats, maar echte hiphop, echt puur.’’ 

Afterparty vibes wordt verzorgd door the one and only Encore crew! Kortom, dit wordt als vanouds weer één groot feest. See you there! 

Momi


Melkweg recommends