Kid Francescoli

Kid Francescoli

OZ

Price € 20,70*

Tickets

Dit is het verplaatste programma van 25 november 2020. Reeds gekochte tickets en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen indien ze verhinderd zijn op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Kid Francescoli

Dit is de verplaatste show van 25 november. Reeds gekochte tickets blijven geldig.
 
Elektropop-formatie Kid Francescoli imponeerde in 2014 al met het prachtige album "With Julia", en een paar jaar later met de indie-hit 'Moon'. Heerlijke popsongs met spacey synths en dromerige vocalen. Allemaal geïnspireerd door de waterkant van thuisbasis Marseille. Onlangs kwam een gloednieuwe album ('Lovers') uit, met de sensuele vocals van onder andere R&B-zangeres Nassee en melancholische synths. Evenredig aan de successen van Franse collega's L'Impératrice, French 79 en Agar Agar afgelopen jaren mag Kid Francescoli zeker niet op je lijstje ontbreken!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Spotify
  • Tweet this
Kid Francescoli - "City Lights" feat. Nassee (Official Video)


Melkweg recommends