Kim Petras

Kim Petras

Clarity Album tour

Max

Price € 18,40*

VIP UPSELL

Price € 90

The VIP UPSELL includes: - One (1) Meet & Greet with Kim Petras - One (1) Individual Photo with Kim Petras, shipped to you after the show - One VIP Only Gift Autographed by Kim - Priority Entry Into The Venue PLEASE NOTE! This upsell does NOT include a ticket to the show! De VIP-tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Kim Petras

Clarity Album tour

Popzangeres, songwriter en LGBTQ+ activist Kim Petras maakt rete-aanstekelijke popmuziek. De in Duistland geboren Petras haalt haar inspiratie uit popiconen als Britney Spears, maar ook Madonna en gooit daar haar eigen discobeats en EDM sound doorheen. Op haar 19 de verhuisde ze naar Los Angeles om haar droom na te jagen en in 2017 bracht ze, zonder hulp van een platenmaatschappij, haar debuutsingle ‘I Don’t Want It At All’ uit. Het nummer ging viral en imiddels heeft Kim Petras al samengwerkt met artiesten als Charli XCX, Cheat Codes en SOPHIE en mag ze sterren als Miley Cyrus en Carly Rae Jepsen tot haar vriendenkring rekenen.

 Kim Petras maakt stilistische pop vol dansbare beats, Robyn-achtige anthems en glimmende synthpop songs waarmee ze inmiddels wereldwijd zalen mee uitverkoopt.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

 • 18:00 M&G
  19:00 zaal open
  19:30 Alex Chapman
  20:30 Kim Petras

  Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  Het is niet toegestaan om eerder dan twee uur voorafgaand aan de opening van de zaal naar de Melkweg te komen, dit vanwege veiligheid en om de overlast voor onze omgeving te beperken.
 • Tweet this


Melkweg recommends