Laura Jane Grace and the Devouring Mothers & Frank Iero and the Future Violents

Laura Jane Grace and the Devouring Mothers & Frank Iero and the Future Violents

OZ

Price € 23*

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Laura Jane Grace and the Devouring Mothers & Frank Iero and the Future Violents

support: Mobina Galore

Er is niemand zoals Laura Jane Grace, de Amerikaanse muzikant, leadzangeres en gitarist van de punkband Against Me! Haar charisma en haar algehele ‘bad ass’ attitude maken het onmogelijk je ogen langer dan een paar seconden van haar af te houden. Naast de albums die ze met Against Me! heeft uitgegeven heeft ze ook het soloalbum ‘Heart Burns’ opgenomen en nu is het tijd voor een nieuw avontuur. Het project werdt gedoopt tot Laura Jane Grace & the Devouring Mothers en het punk trio bestaat uit drummer Atom Willard (o.a. Rocket from the Crypt, The Offspring, Danko Jones & Against Me!) en bassist Marc Jacob Hudson (producer van Taking Back Sunday en Against Me!).  Onlangs verscheen het 

debuutalbum ‘Bought to Rot’, rock-'n-roll power pop met links en rechts een knipoog naar collega’s Tom Petty en Marc Bolan.

Frank Iero kennen we natuurlijk allemaal als ritmegitarist en back-upzanger van My Chemical Romance en post-hardcore band Leathermouth. Maar daarnaast werkt hij al jaren aan zijn solo carrière. Zo was daar Frank Iero and the Cellabration en Frank Iero and the Patience en nu is hij terug met een nieuw project, With the Future Violents. Met zijn nieuwe album op zak mag hij met Laura & co mee de tourbus in, dit beloofd een heel fijn feestje te worden. Je weet wat je te doen staat! 

  • 19:00 Zaal open
    19:30 Mobina Galore
    20:20 Frank Iero and the Future Violents
    21:40 Laura Jane Grace and the Devouring Mothers
  • Spotify
  • Tweet this
Laura Jane Grace & the Devouring Mothers - Manic Depression | Audiotree Far Out
Mobina Galore

Melkweg recommends