Mahmood

Mahmood

Max

Price € 31,65*

Moved

Dit is het verplaatste programma van 20 april 2020 en van 18 februari 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has been moved

Mahmood

Mahmood komt naar Nederland! De Italiaanse zanger Alessandro Mahmoud was misschien wel de populairste verschijning tijdens de Eurovisie Songfestival-editie in 2019. Hier bracht hij zijn persoonlijke nummer “Soldi” ten gehore, over de periode dat zijn vader vertrok en groeide met meer dan 172 miljoen plays uit tot een online monsterhit. De gloednieuwe single van Mahmood heet "Inuyasha", naar de gelijknamige mangaserie uit 1996 over een halfdemoon die er alles voor over heeft om in een volbloeddemoon te kunnen veranderen. Het is de allereerste single van Mahmood's langverwachte tweede album dat later dit jaar zal verschijnen.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this


Melkweg recommends