Mahmood

Mahmood

Max

Price € 31,65*

Tickets

Dit is het verplaatste programma van 20 april 2020 en van 18 februari 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Mahmood

Mahmood komt naar Nederland! De Italiaanse zanger Alessandro Mahmoud was misschien wel de populairste verschijning tijdens het Eurovisie Songfestival dit jaar. Zijn persoonlijke nummer “Soldi” gaat over de periode dat zijn vader vertrok en groeide uit tot een monsterhit. 

Niet alleen ging het nummer internationaal flink viral, met meer dan 141 miljoen (!) views op YouTube werd het nummer een van de meest beluisterde songs van het festival! Mahmood’s debuutalbum afgelopen jaar uitkwam staat eveneens vol opzwepende pop en R&B-songs waarmee hij de Max komend najaar flink op zijn kop gaat zetten!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Spotify
  • Tweet this
Mahmood, Massimo Pericolo - Moonlight Popolare (Prod. Crookers)


Melkweg recommends