Maykel Blanco y su Salsa Mayor

Maykel Blanco y su Salsa Mayor

Max
Early Bird:

Price € 23*

Tickets

Regular

Price € 28,75

Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek Dit is het verplaatste programma van 19 juni 2020. Reeds gekochte tickets en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen indien ze verhinderd zijn op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Maykel Blanco y su Salsa Mayor

Dit is het verplaatste programma van 19 juni 2020. Reeds gekochte tickets en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. 

Maykel Blanco (Cuba) komt naar Nederland met zijn band ‘Salsa Mayor’! Hij is een van de populairste en meest veelbelovende artiesten en wordt in één adem genoemd met topbands uit Cuba zoals Los Van Van en Havana d’Primera. En het is volkomen terecht dat deze getalenteerde jonge Cubaan in korte tijd een grote bekendheid is geworden in de Cubaanse Timba-scene. Zijn vorige show in de Max twee jaar geleden was al een groot feest, en afgelopen zomer was hij terug met maar liefst twee nieuwe albums. Maak je klaar voor een zomeravond vol heerlijke nieuwe songs in de onweerstaanbare sferen van Cuba!

Jouw bezoek aan Melkweg

We ontvangen je graag! Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er een aantal dingen zullen veranderen aan jouw bezoek. Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. Bereid je goed voor en lees hier alles wat je moet weten over jouw bezoek. 

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Spotify
  • Tweet this
MAYKEL BLANCO Y SU SALSA MAYOR - Potpourri (Official Video HD)

Melkweg recommends