Melkweg x IDFA: Talent Talks

Melkweg x IDFA: Talent Talks

In gesprek met Festus Toll, Kevin Osepa en Soufiane Kinani

Cinema

Price € 9,65

Valid for Cineville

Cineville pashouders kunnen 90 min op voorhand hun kaartje afhalen.

Please note: this event has already taken place

Melkweg x IDFA: Talent Talks

In gesprek met Festus Toll, Kevin Osepa en Soufiane Kinani

‘Understanding Your Identity’ - young artist talk + screening
 
Een avond waarbij een jonge documentairemaker uit de IDFA-stal, in gesprek gaat met een jonge kunstenaar die exposeert in Melkweg Expo. De twee makers geven ons door middel van videofragmenten, clips en foto’s een inkijkje in hun creatief proces, hun inspiratiebronnen en drijfveren. Het thema van deze eerste editie is ‘Understanding Your Identity’ met als special guests filmmaker Festus Toll en fotograaf Kevin Osepa. We beginnen de avond met een vertoning van de korte film ‘We Will Maintain’ (2017) van Festus. Waarop Soufiane Kinani (Top Notch) in gesprek zal gaan met Festus en Kevin over hun inspiratiebronnen.

Tijdens dit gesprek bespreken de jonge makers welke rol hun identiteit speelt in hun werk en hoe hun achtergrond het werk heeft gevormd. Door middel van verschillende fragmenten nemen de twee makers ons mee in hun werkproces. 

We Will Maintain (2017)
Een kind kijkt in de camera. Zijn Keniaanse oom doet hem een voorspelling: een mixed child zal zich nergens op zijn plek voelen.  Niet in Europa en niet in Afrika. Nu, twaalf jaar later is het kind filmmaker en gaat hij op zoek naar de betekenis van zijn oom’s profetische woorden.

 • Director
  Festus Toll
  Year
  2017
  Country
  NL
  Duration
  90
  Spoken Language
  NL
 • Tweet this