Metropole Orkest & SOHN

Metropole Orkest & SOHN

Metropole Orkest XXL

Rabo Hall

Price € 40,25*

Moved

Dit programma kan op deze datum geen doorgang vinden. We zijn op zoek naar een nieuwe datum. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd over de verdere afwikkeling.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has been moved

Metropole Orkest & SOHN

Metropole Orkest XXL

Onder de noemer Metropole Orkest XXL vieren we 75 jaar Metropole Orkest en 50 jaar Melkweg. Van maandag 18 tot en met donderdag 21 mei geeft het orkest elke avond een concert met een toonaangevende artiest of formatie. Op woensdag 20 mei staat songwriter/producer SOHN op het podium. 

De prachtige stem van songwriter/producer SOHN en zijn live-elektronica komen samen met het orkestrale geluid van het Metropole Orkest. SOHN’s stem is enorm karakteristiek en hij maakt op een spannende manier gebruik van elektronica en analoge instrumenten om zijn teksten te omlijsten. Een mix die in deze orkestrale samenwerking een speciale lading krijgt. De introverte muziek van de Engelsman klinkt ook met orkest ingetogen, het Metropole Orkest weet als geen ander de juiste balans te vinden tussen minimalisme en het bombastische. Afgelopen oktober waren SOHN en het Metropole Orkest al samen te zien bij de opening van het Amsterdam Dance Event. Die succesvolle avond krijgt nu een vervolg.

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this


Melkweg recommends