Noannaos presents: "?" + Pippin, Susobrino & Ashley Morgan (Liveurope Residence)

Noannaos presents: "?" + Pippin, Susobrino & Ashley Morgan (Liveurope Residence)

Brakke Grond x Melkweg x Liveurope

Upstairs

Price € 5,75

Moved

De presentatie van "?" wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum vanwege gezondheidsredenen. Kaartkopers krijgen het bedrag van de aangeschafte tickets automatisch teruggestort via Ticketmaster.

Please note: this event has been moved

Noannaos presents: "?" + Pippin, Susobrino & Ashley Morgan (Liveurope Residence)

Brakke Grond x Melkweg x Liveurope

"?" / Pippin Live AV / Susobrino / Ashley Morgan & More

Artist in residence (4 t/m 7 december)
Het Belgisch makerscollectief Noannaos (no-one-knows) streeft naar een progressieve fusie van kunst, experimentele elektronica en hiphop. Oprichters Susobrino, Ashley Morgan en Pippin komen in december vier dagen naar Amsterdam voor een Liveurope residentie in Melkweg en Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. Tijdens deze residentie creëerden ze de nieuwe multidisciplinaire performance/ short film getiteld "?" in samenwerking met regisseur Edouard Valette, fotografe Yaqine Hamzaoui, Nederlandse muzikanten en dansers.

Performance (17 december)
"?" is een gretige zoektocht naar nieuwe geluiden die verschillende genres en disciplines overbruggen. De uitkomst van de creatieve kruisbestuiving tussen Noannaos en Nederlands talent wordt op vrijdag 17 december live gepresenteerd in Melkweg Upstairs omlijst door solo performances van Susobrino, Ashley Morgan en Pippin. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 14:00 zaal open
    14:30 aanvang
  • Tweet this


Melkweg recommends