Noname

Noname

Max

Price € 23,00*

Sold Out
* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Noname

Noname komt terug naar de Melkweg! De Amerikaanse poëet en rapper uit Chicago stond eerder dit jaar al in een uitverkochte OZ en komt het in 2019 nog eens dunnetjes overdoen.

Zij begon haar carrière als poëet onder de naam ‘Noname Gypsy’. Langzamerhand begon poëzie plaats te maken voor freestyle rappen, nu onder de naam Noname. Dit leidde tot samenwerkingen met grote namen als Mick Jenkins en Chance The Rapper. In september 2018 dropte ze haar langverwachte debuutalbum ‘Room 25’. Het project toont ons een glimp van het leven van de 25-jarige rapper en haar struggles met geld, liefde, roem en het leven op tour. Dit juweeltje wil je zeker niet missen!

Noname gooide hoge ogen met haar debuutmixtape 'Telefone' die in 2016 uitkwam en alleen maar lovende recensies heeft ontvangen van onder andere Pitchfork en The Guardian. Laatstgenoemde beschrijft het als ‘nostalgic, intricate coming-of-age hip-hop’.

De support wordt deze avond verzorgd door Chicago's R&B singer/producer theMIND! Zijn debuutproject Summer Camp kwam in 2016 uit en werd zeer goed ontvangen door o.a. Pitchfork. Daarnaast kennen we TheMIND als deel van collectief ThemPeople, en de samenwerkingen met Chance The Rapper, Saba, Mick Jenkins en natuurlijk Noname. 

Noname Performs A Three-Song Medley From Her Album 'Room 25'


Melkweg recommends