Owen

Owen

Upstairs

Price € 13,80*

Cancelled

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus helaas geen doorgang vinden en helaas is het niet gelukt een vervangende datum te vinden. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Owen

Owen komt naar Nederland! Als een van de sleutelfiguren van de Chicago emo-indiescene is Mike Kinsella de afgelopen 30 jaar van grote betekenis geweest in bands als Cap 'n Jazz (met broer Tim), Joan of Arc en American Football. Met zijn langdurige solo-project Owen staat Kinsella bekend om zijn gevoelige en complexe folksongs. 

Zijn nieuwste en meest intense album The Avalanche - een samenwerking met Sean Carey (Bon Iver) en  Zach Hanson (The Tallest Man On Earth) - komt vrijdag uit en wordt nu al flink geprezen door critici. Op het album gaat de zanger dieper dan ooit en reflecteert hij met soms pijnlijke en donkere gedachten als resultaat. Tegelijkertijd is deze therapeutische en autobiografische gids door een van de moeilijkste perioden van zijn leven zijn beste werk ooit.

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this

Melkweg recommends