Plási + Axel Flóvent

Plási + Axel Flóvent

Upstairs

Price € 16,10*

Tickets

Dit is het verplaatste programma van 17 februari 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Plási + Axel Flóvent

Twee van Scandinavië's beste indie-folk artiesten bundelen de krachten en touren samen een exclusieve headline tour door Europa. Plàsi en Axel Flóvent tekenden samen bij label Nettwerk en vonden elkaar snel in hun creativiteit en synergie. Samen gingen ze op zoek naar iets groters en de twee zangers nemen beide bands mee als entourage.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this


Melkweg recommends