Chagall

Chagall

Advaita (Showcase)

Upstairs

Price € 14,40*

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Chagall

Advaita (Showcase)

Chagall is een Nederlandse songwriter/producer die haar eigen technologie ontwikkelt voor het uitvoeren van haar elektronische popmuziek. Sinds 2017 toert ze over de wereld met de MI·MU Gloves: handschoenen die haar alle elektronische aspecten van haar muziek met haar handbewegingen laat besturen. Met performances op South by Southwest, Amsterdam Dance Event, TEDx, Reeperbahn, Ableton Loop, MUTEK, Sonar +D, Dutch Design Week en vele andere locaties staat Chagall internationaal te boek als pionier op de kruising van muziek, technologie, visuals en choreografie.

Tijdens deze speciale avond geeft Chagall een showcase van haar nieuwe show ‘Advaita’, waarvoor ze een nieuw systeem ontwikkelde met een motioncapturepak dat haar lichaamsbewegingen omzet in zowel muziek als real-time 3D visuele projecties. Advaita bestaat uit nieuwe, originele tracks opgevoerd door Chagall en haar live-band.

Advaita wordt geproduceerd door Paradiso Melkweg Productiehuis en gesteund door Het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie, het Prins Bernard Cultuurfonds en De Effenaar Smart Venue. 

Chagall :: creating Advaita

Melkweg recommends