Ruben Sanchez

Ruben Sanchez

Kaninchen

OZ
regular:

Price € 18,40*

Dit programma is geplaceerd en vervroegd, vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

www.eventbrite.nl/e/ruben-sanchez-presents-album-launch-kaninchen-19th-of-november-2021-tickets-179109731027

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Ruben Sanchez

Kaninchen

De Spaanse & Nederlandse RUBÉN S.Á.N.C.H.E.Z., geboren op 21 september 1993, is een singer-songwriter-componist uit Amsterdam. Zijn fascinatie voor sciencefictionfilms, popmuziek en de mysteries van het leven inspireerden hem om zijn eigen fantasiewereld te uiten. Sinds zijn vroege jeugd begon hij met het verkennen van theater, muziekproductie, piano, dans, camerawerk en videobewerking. Hoe meer dimensies hij kon verkennen, hoe meer hij zijn eigen magische wonderland in de wereld van vandaag kon realiseren.

In 2016 is hij afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten in Urban dans en muziektheater. Hij heeft daarna in verschillende producties in Europa opgetreden waaronder musicals als West Side Story en Fiddler on the Roof. Geïnspireerd door artiesten als Christine en The Queens, Stromae, Childish Gambino, Lady GaGa en Prince, wil hij zijn eigen (multidimensionale) pad in de entertainmentindustrie creëren.

Na 5 jaar vele onderzoeken, videos en performances verder, presenteert hij vanavond zijn eerste album: Kaninchen, met een eigenzinnige verrassende show. Dit album en de bijbehorende performance zijn een pleidooi voor het dichtbij houden van je authenticiteit, je eigen droomwereld.

Ga mee bouncen into Rubén’s Wonderland!

  • 19:00 Zaal open
    19:30 DJ REV & DJ Tofushini
    20:30 Ruben Sanchez
  • Tweet this

Melkweg recommends