Russian Village Boys
Russian Village Boys

Russian Village Boys

Q-Factory

Price € 17,25

Moved

meet & greet

Price € 51,75

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 15 mei '20 naar 30 januari '21 en wordt nu verplaatst van 28 augustus naar 4 november '21. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

Please note: this event has been moved

Russian Village Boys

De Russische hardbass ravers komen terug naar Nederland! Met een hyperenergieke mix van rave, gabber en donk en een stel uitermate groffe partyvideos trokken de Russian Village Boys de aandacht in Nederland. Toen hun nummer  ‘Love Netherlands’ een hit werd op Dumpert was ook Mr. Polska gelijk fan en doken ze samen de studio. De knaltrack ‘Adidas’ was het resultaat.  De 3 gopnicks staan bekend om hun wilde shows en zullen de Q-Factory verbouwen tot een smoezelige ravebunker.  Meer uitleg heb je niet nodig, enkel knaldrang!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this


Melkweg recommends