Sevn Alias

Sevn Alias

TWENTY FOUR SEVN THE FINAL SHOW

Max

Price € 17,25*

Moved

CJP korting

Price € 14,40

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 20 maart 2020 naar 4 juni 2020 naar 6 december 2020, en wordt nu verplaatst naar 19 juni 2021. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has been moved

Sevn Alias

TWENTY FOUR SEVN THE FINAL SHOW

Support: Qlas & Blacka

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 20 maart 2020 naar 4 juni 2020 naar 6 december 2020 naar 19 juni 2021 naar 19 november 2021 naar 24 februari en wordt nu verplaatst naar 5 maart 2022

Sevn Alias, de kroonprins van de straat. De rapper maakt rauwe, grimmige raptracks die overal in Nederland uit de auto's pompt, maar Sevn zelf kijkt voor inspiratie net zo goed naar de nietsontziende trap uit Atlanta. Na de hits ‘Me3lish’ en ‘Kifesh’ is hij niet meer weg te denken in de huidige Nederlandse hiphop scene. Met zijn Twenty Four Sevn-serie heeft hij meerdere platina platen gewonnen. De laatste van de serie, Twenty Four Sevn 4, is laatst uitgekomen en de 23-jarige rapper laat op deze plaat een hongerige, return-to-form Sevn Alias horen, bewapend met klassieke, rauwe teksten over zijn leven, en verhalen over – en ván de straat. Aiming for gold again, niets minder.

Support:

QLAS & BLACKA zijn de support act voor Sevn zijn show volgende week vrijdag! De youngboys uit Rotterdam-IJselmonde zijn de Nederlandse Hiphop scene aan het overnemen met hun grimey sound. Hun album “project 24” is net uitgekomen met features van o.a. Ronnie Flex, Josylvio & Vic9. Het album kwam op nummer 1 binnen en daarmee zijn zij het jongste Nederlandse duo ooit met een nummer 1 album!

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this


Melkweg recommends