Sevn Alias

Sevn Alias

Sevn in Concert

Max

Price € 17,25*

Sold Out

CJP korting

Price € 14,40

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent. Dit is het verplaatste programma van 19 juni 2021. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Sevn Alias

Sevn in Concert

Dit is het verplaatst concert van 19 juni.

Sevn Alias, de kroonprins van de straat. De rapper maakt rauwe, grimmige raptracks die overal in Nederland uit de auto's pompt, maar Sevn zelf kijkt voor inspiratie net zo goed naar de nietsontziende trap uit Atlanta. Na de hits ‘Me3lish’ en ‘Kifesh’ is hij niet meer weg te denken in de huidige Nederlandse hiphop scene. Met zijn Twenty Four Sevn-serie heeft hij meerdere platina platen gewonnen. De laatste van de serie, Twenty Four Sevn 4, is laatst uitgekomen en de 23-jarige rapper laat op deze plaat een hongerige, return-to-form Sevn Alias horen, bewapend met klassieke, rauwe teksten over zijn leven, en verhalen over – en ván de straat. Aiming for gold again, niets minder.

Support:

QLAS & BLACKA zijn de support act voor Sevn zijn show volgende week vrijdag! De youngboys uit Rotterdam-IJselmonde zijn de Nederlandse Hiphop scene aan het overnemen met hun grimey sound. Hun album “project 24” is net uitgekomen met features van o.a. Ronnie Flex, Josylvio & Vic9. Het album kwam op nummer 1 binnen en daarmee zijn zij het jongste Nederlandse duo ooit met een nummer 1 album!

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this


Melkweg recommends