Sleaford Mods

Sleaford Mods

Max
Sold Out

Dit is het verplaatste programma van 5 november 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar.

Sleaford Mods

+ Guests

Sleaford Mods keert terug naar Amsterdam! Het Nottinghamse duo neemt geen blad voor de mond met zijn elektronische post-punksongs en invloeden van hiphop. Ook op hun gloednieuwe album "Spare Ribs" dat onlangs uitkwam tonen de mannen zich strijdlustig en blijft de kritiek op o.a. Brexit, Elon Musk en Britse politici in een sterk maatschappelijk verdeeld Groot-Brittannië niet ongespaard. De albumtitel werd geïnspireerd door alle mensen die tijdens de eerste coronagolf overleden; werden benadeeld ten opzichte van de upper class, en gereduceerd tot afhankelijke lapjes vlees. Dit ongenoegen wordt gedeeld door Amy Taylor van Amyl and the Sniffers die op nieuwste single 'Nudge It' een verschijning maakt. Grofgebekt, cynisme-moe en absoluut een catchy opwarmertje.

"Sleaford Mods maakt de perfecte soundtrack voor het door corona en de Brexit geteisterde Groot-Brittannië."  - De Volkskrant 

"A bracing dose of reality and their best album yet." - NME

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this

Melkweg recommends