Steve 'N' Seagulls

Steve 'N' Seagulls

OZ

Price € 21,85*

Moved

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen doorgang vinden op 12 november 2020. Het programma is daarom verplaatst naar 29 mei 2021. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has been moved

Steve 'N' Seagulls

Deze Finse hillbillies zijn een ware live-sensatie met hun originele bluegrass-covers van bekende heavy metal-anthems. In combinatie met een trog aan moonshine komt deze feestband het beste tot zijn recht. Bovendien is de band veel meer dan een simpele gimmick. De 'Gulls maakte in 2014 furore met hun eigen versie van AC/DC's 'Thunderstruck' op YouTube, die sindsdien meer dan achtennegentig miljoen keer bekeken is. Een succesvol debuutalbum volgde 'Farm Machine' gevuld met steengoede bluesgrass-covers. 

Inmiddels heeft heeft Steve 'N' Seagulls een vierde traktatie in petto, 

een gloednieuw album bomvol met 'hillbillyfied’ klassiekers van de beste bands ter wereld. Deze band is een non-stop toerende feestmachine die je absoluut gezien moet hebben!

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this

Melkweg recommends