Stir It Up: Froukje

Stir It Up: Froukje

Online

Please note: this event has already taken place

Stir It Up: Froukje

De 19-jarige Froukje werd vorig jaar na de release van haar singles ‘Groter dan Ik’ en ‘Ik Wil Dansen’ in één klap de one to watch. De singles die je een kijkje bieden in haar perspectief op klimaatverandering én blijven dansen desondanks alle ellende hebben al miljoenen streams opgeleverd. Haar debuut-EP ‘Licht En Donker’ kwam begin dit jaar uit via Top Notch.

In deze aflevering vertelt ze meer over de totstandkoming van haar laatste project de 'Licht En Donker' EP, haar jeugd en werken met anderen.

__

STIR IT UP | In onze podcastserie ´Stir It Up´ gaat radio-dj Angelique Houtveen in gesprek met verschillende artiesten over hun muziek. In een intieme setting vanuit een lege Melkweg bespreken zij de uitlaatklep die muziek is. Samen gaan ze dieper in op het maakproces, de teksten en de boodschap. Hoe wordt een gedachtegoed, groot of klein, vertaald naar muziek? Luister naar diepgaande gesprekken, afgewisseld met korte, stripped down versies van de nummers om meer te weten te komen over die vertaalslag en de ideeën van de artiesten.

Luister, begrijp en raak geïnspireerd – we´re stirrin´ it up!