Subterranean Street Society

Subterranean Street Society

Album release show

Upstairs

Price € 11,50*

Moved

Dit is het verplaatste programma dat oorspronkelijk plaatsvond op 1 mei 2020 en vanwege de maatregelen rondom het coronavirus eerder is verplaatst naar 6 & 7 november 2020, naar 12 september 2021 en nu opnieuw is verplaatst naar 12 februari 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has been moved

Subterranean Street Society

Album release show

In november presenteert Subterranean Street Society hun nieuwe album ‘Twelve Steps’, een concept plaat over alcoholisme. Zanger en songwriter Louis Puggaard- Müller maakte het als tiener en twintiger van dichtbij mee; Zijn vader gleed steeds verder af in een alcoholverslaving met als uiteindelijk gevolg korsakov en permanente opname in een kliniek. Ter verwerking besloot Louis om zelf het Alcohol Anonymous boek te bestuderen en ontwikkelde een artistieke vertaling van de stappen: voor elke stap een song.

Louis, geboren in Kopenhagen, zwierf als straatmuzikant door Europa voordat hij permanent in Amsterdam belandde voor de liefde. ‘Spoileralert’ de liefde is over, maar hij kreeg er een band voor terug! De nummers zweven tussen uiteenlopende genres maar vergelijkingen zijn gemaakt met bands zoals: Black Rebel Motorcycle Club, Radiohead, Bob Dylan en Paolo Nutini. Onvoorspelbaar, ruig. De uitdagende klanken van de straat.

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this

Melkweg recommends