The Flatliners / A Wilhelm Scream

The Flatliners / A Wilhelm Scream

Q-Factory

Price € 18,40

Tickets

Dit is het verplaatste programma van 20 april dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen.

The Flatliners / A Wilhelm Scream

The Flatliners vieren 10 jaar punkrock favoriet ‘Cavalcade’! Sinds de Canadezen (inmiddels) ruim tien jaar geleden het veelgeprezen album op het prominente Fat Wreck Chords uitbrachten zijn de heren niet meer weg te denken uit de punkrock geschiedenis. Een decennium later komt de band het album integraal ten gehore brengen in Q-Factory. De punkrock-sound van The Flatliners heeft de tand des tijds volkomen doorstaan en de boodschap van toen is ook nog net zo relevant: “live through, live strong, carry on and on and on”.

De club wordt tijdens deze tour vergezeld door A Wilhelm Scream uit New Bedford, Massachusetts. Deze band heeft in de afgelopen ruim 20 jaar een reputatie opgebouwd als een van de beste livebands in het genre. Dit wordt ondersteund door een rits verbluffend rijke albums ramvol met ultra-technische melodieuze punkrock.

Dit wordt een fantastisch feestje waar je als punkrock liefhebber dus echt bij moet zijn!

Of je ze nou pop, punk, lief, hard, wild, vrolijk of veel te serieus vindt: Get Jealous zorgt ervoor dat je luistert. Zelfs als je denkt dat je niet van Punk houdt.

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this

Melkweg recommends