The Flatliners / A Wilhelm Scream

The Flatliners / A Wilhelm Scream

Q-Factory

Price € 18,40

Dit is het verplaatste programma van 30 april 2020 en 7 augustus 2021. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Please note: this event has already taken place

The Flatliners / A Wilhelm Scream

Vanwege een upgrade naar de grote zaal, zijn er weer tickets beschikbaar voor deze show! Dit is het verplaatste programma van 30 april 2020 en 7 augustus 2021 in Q-Factory. Reeds gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum. 

The Flatliners vieren 10 jaar punkrock favoriet ‘Cavalcade’! Sinds de Canadezen (inmiddels) ruim tien jaar geleden het veelgeprezen album op het prominente Fat Wreck Chords uitbrachten zijn de heren niet meer weg te denken uit de punkrock geschiedenis. Een decennium later komt de band het album integraal ten gehore brengen in Q-Factory. De punkrock-sound van The Flatliners heeft de tand des tijds volkomen doorstaan en de boodschap van toen is ook nog net zo relevant: “live through, live strong, carry on and on and on”.

De club wordt tijdens deze tour vergezeld door A Wilhelm Scream uit New Bedford, Massachusetts. Deze band heeft in de afgelopen ruim 20 jaar een reputatie opgebouwd als een van de beste livebands in het genre. Dit wordt ondersteund door een rits verbluffend rijke albums ramvol met ultra-technische melodieuze punkrock.

Dit wordt een fantastisch feestje waar je als punkrock liefhebber dus echt bij moet zijn!

Of je ze nou pop, punk, lief, hard, wild, vrolijk of veel te serieus vindt: Get Jealous zorgt ervoor dat je luistert. Zelfs als je denkt dat je niet van Punk houdt.

  • 19:00 Zaal Open
    20:00 A Wilhelm Scream
    21:30 The Flatliners
  • Tweet this

Melkweg recommends