Trança

Trança

Julidans NEXT

Upstairs

Kaartverkoop via julidans.nl en op de voorstellingsdag aan de kassa van ITA tot 10 min voor aanvang.

julidans.nl/ontdek-julidans/next/

Please note: this event has already taken place

Trança

Julidans NEXT

Thiago Granato (BR/DE)

Thiago Granato is een opkomend talent uit Brazilië. Vanuit zijn huidige woonplaats Berlijn wordt hij overal in Europa uitgenodigd. Als choreograaf is Granato vooral geïnteresseerd in de beweging zelf - alle manieren waarop een lichaam zich kan uitdrukken en hoe wij die abstracte codes als emoties of communicatie herkennen.

Trança is een fysieke reis, die begint bij de handen van de performer. Van daaruit ontwikkelt zich een dans die steeds ingewikkelder en completer wordt - een demonstratie van de kracht van een lichaam. Trança is een fascinerende, hypnotiserende voorstelling in de intieme zaal van het Melkweg Theater. 
Deze solo is het tweede deel van de trilogie Choreoversations, een serie imaginaire samenwerkingen van Granato met andere choreografen - die nog leven, al gestorven zijn of nog niet eens geboren.

Julidans NEXT is het platform voor de nieuwe generatie choreografen, met een eigen signatuur en een eigenzinnige visie. De choreografen hebben een connectie met een dansmaker op het hoofdpodium; de verwantschap zit in de thema’s en/of de vorm. NEXT-voorstellingen zijn om die reden met een aanvangstijd van 19:00 uur goed te combineren met het hoofdprogramma in Internationaal Theater Amsterdam en Theater Bellevue. Granato werkte als choreografie-assistent mee aan The Quiet van Jefta van Dinther, op dezelfde data te zien in het Julidans hoofdprogramma.

Trança by Thiago Granato (trailer)