Warmland

Warmland

Upstairs

Price € 11,50*

Cancelled
* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Warmland

WARMLAND bestaat uit de Ijslandse songwriters Arnar Guðjónsson and Hrafn Thoroddsen. Het duo uit Reykjavík maakt snel hun opmars met hun atmosferische en verhalende synthpop met psychedelische elementen en experimentele uitstapjes, zoals de songs "Overboard en "Further". In januari komen de heren met een intieme show naar onze Upstairs, waar ze songs van hun debuutalbum "Unison Love" die eerder dit jaar uitkwam zullen spelen.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this


Melkweg recommends