Mo´Knowledge | Geld

Mo´Knowledge | Geld

Met Djeranie

Online

Please note: this event has already taken place

Mo´Knowledge | Geld

Met Djeranie

Podcastserie

Vandaag komt de derde aflevering van de MO'KNOWLEDGE Podcast uit! In deze aflevering gaat wij in gesprek met financieel adviseur Djeranie over de belangrijkste financiële zaken waar je je bewust van moet zijn om je hoofd boven water te houden als artiest. Wil jij de weten hoe jij jezelf in de markt zet, hoe je je fee bepaald en waar je op financieel vlak allemaal rekening mee moet houden? Beluister de podcast hier! 

Deze podcastserie is georganiseerd in samenwerking met Yallah Yallah, New Metropolis Nieuw-West en Paradiso Melkweg Productiehuis. Mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw-West.

MO

'MO' is het netwerkevenement waar jonge creatieven samenkomen om de nodige kennis op te doen over alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen in de urban muziekscene. Tijdens 'MO' worden er verschillende panelgesprekken en workshops gehouden over belangrijke onderwerpen die je op weg helpen in je carrière als beginner. In deze audio podcastserie gaan wij wekelijks in gesprek met verschillende experts in het creatieve werkveld over onderwerpen zoals geld, werken binnen de muziekindustrie en online zichtbaarheid.